magazine Black Friday 2017
Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Chemare in judecata pentru imprumutul de folosinta

DOMNULE PRESEDINTE

Subsemnatul(a) .............., domiciliat(a) in ................., chem in judecata si personal la interogatoriu pe paratul(a) ............. domiciliat(a) in ..........., pentru a fi obligat(a) sa-mi restituie ............, bun pe care i l-am imprumutat la data de .........., sau contravaloarea sa in suma de .......... lei, precum si suma de .......... lei, despagubiri pentru lipsa de folosinta a bunului si cheltuieli de judecata.

Motivele actiunii:

In fapt, la data de ........., am imprumutat paratului(ei) urmatoarele bunuri: .........., cu termen de restituire la data de ........... Desi termenul de restituire s-a implinit, paratul(a) refuza restituirea. In cazul in care bunul sau bunurile au pierit sau au fost deteriorate din vina paratului(ei), va rog sa-l(o) obligati la despagubiri civile, iar pentru stabilirea intinderii prejudiciului ce mi-a fost cauzat inteleg sa ma folosesc de proba cu expertiza tehnica.
In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 1560 - art. 1571 C. civ.
In dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului(ei), de proba cu acte, expertiza si de declaratiile urmatorilor martori: ............
Depun prezenta actiune in dublu exemplar, actul de imprumut in copie, timbru fiscal in valoare de ........ lei si timbrul judiciar in valoare de ....... lei.

Data depunerii
..............
Semnatura,
..........

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ....................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Chemare in judecata pentru imprumutul de folosinta.rtf2.03 KB578în urmă cu 1 săptămână 3 zile
No votes yet

Chemare in judecata

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2012 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Imobiliare Alba - Director Web - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Ginecologie Sibiu - Blaj online - After School Bucuresti - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre gripa porcina.


Informatii despre cookies