magazine Black Friday 2017
Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Procura de ridicare a pensiei de la oficiul postal

PROCURA

Subsemnatul .......................................................................... cetatean ......................................., nascut la data de .................................., in localitatea ......................................., de sex ...................., casatorit/necasatorit, domiciliat in .........................................., str. ....................................................... nr. ..................., bloc ........, scara ........, etaj ........, apart. ........., sector/judet ....................................., posesor al .............................., seria ............... nr. ......................... eliberat de .................................... la data de .............................................., cod numeric personal .........................................................., imputernicesc prin prezenta pe .................................................................. cetatean .........................., nascut la data de ...................................., in localitatea ........................................, de sex ................., casatorit/necasatorit, domiciliat in ..........................................., str. ...................................................... nr. ..................., bloc ........, scara ........, etaj ........, apart. ........., sector/judet ....................................., posesor al .............................., seria ............... nr. ........................ eliberat de ................................ la data de ..........................................., cod numeric personal ............................................................., ca, in numele meu si pentru mine, sa-mi ridice drepturile banesti ce mi se cuvin, cu titlu de pensie, pentru limita de varsta de la Oficiul postal sau de la factorul postal competent, pentru o perioada de .................. luni, incepand de astazi, data autentificarii prezentei procuri.
In acest scop, mandatarul meu este imputernicit sa indeplineasca toate formalitatile necesare si sa semneze, in numele meu si pentru mine, atat pentru incasarea sumelor de bani, cat si oriunde va fi necesar, in limitele prezentului mandat, semnatura fiindu-mi pe deplin opozabila.
Mentionez ca mandatarul meu este imputernicit sa anunte, in termen, Oficiului de pensii orice modificare intervenita in situatia mea, potrivit prevederilor legii.
Redactata si editata/dactilografiata in ............... exemplare, la .........., astazi, data autentificarii.
S-au eliberat partilor .................. exemplare.

MANDANT

AtaşamentMărimeHitsLast download
Procura de ridicare a pensiei de la oficiul postal.rtf5.05 KB1695în urmă cu 2 zile 10 ore
Your rating: None Average: 5 (3 votes)

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies