Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

De ingradire

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnatul(a) ......... domiciliat(ă) în ......... str. .........., nr. .... etajul .... apartamentul nr. .... chem în judecată pe ............ domiciliat în ............ str. ....... nr. .... etajul .... apartamentul nr. .... pentru a fi obligat să contribuie pe jumătate cu mine la cheltuielile de construcţie a zidului despărţitor dintre curtea imobilului meu din .......... str. .......... nr. .... şi curtea imobilului său din ........... str. .......... nr. ....

Motivele acţiunii:

În fapt, zidul de îngrădire dintre cele două proprietăţi s-a prăbuşit şi cu toate stăruinţele mele nu l-am putut determina pe pârât să participe la reconstruirea lui. Zidul urmează să aibă o lungime de ..... m. şi o lăţime de ...... cm. şi să fie construit din cărămidă tencuită şi acoperit cu ţiglă. Devizul de construcţie a fost întocmit de .......... şi se ridică la valoarea de lei ....... inclusiv proiectarea, ceea ce înseamnă că partea ce revine pârâtului este de lei ........ adică 1/2 din costul total.
În drept, îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 600 C. civ.
Înţeleg să mă folosesc de proba cu acte, şi anume de actul de vânzare cumpărare autentificat de. ....... sub nr. .......... din ........ şi de devizul de construcţie a zidului.
Depun prezenta acţiune precum şi copii certificate de pe actele susmenţionate, în dublu exemplar, dintre care unul pentru instanţă şi altul pentru a fi comunicat pârâtului.

Data
..........
Semnătura reclamantului,
........................

DOMNULUI PREŞEDINTE AL JUDECĂTORIEI ................

AtaşamentMărimeHitsLast download
De ingradire.rtf2.34 KB1197în urmă cu 1 zi 14 ore
Your rating: None Average: 8 (1 vote)

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies