Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Impotriva scurgerii stresinii

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) ............ domiciliat(a) in ........ str ........ nr. .... etajul .... apartamentul nr. .... chem in judecata si personal la interogatoriu pe ........... domiciliat in ......... str. ......... nr. .... etajul .... apartamentul nr. .... pentru a fi obligat sa ia masurile necesare pentru a impiedica scurgerea streasinii casei sale din ........ str. .......... nr. .... nr. carte funciara ........ nr. topografic ........ Cer, de asemenea, cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.

Motivele actiunii:

In fapt, paratul si-a construit recent o casa ale carei streasini se intind cu 20 cm. peste gardul proprietatii mele, astfel incat apa de ploaie se scurge pe terenul meu si se infiltreaza la temelia casei mele construite pe acest teren.
In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 615 C. civ.
Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului - care urmeaza a fi citat cu aceasta mentiune - de cercetare la fata locului, de proba cu acte, si anume de contractul de vanzare-cumparare, autentificat de ........ sub nr. .... din ............. din care rezulta titlul meu de proprietate, precum si de proba cu martori pentru care propun pe: ............ ............ .............
Depun prezenta actiune, precum si copia certificata de pe actul susmentionat in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul pentru a fi comunicat paratului.

Data
..........
Semnatura reclamantului,
........................

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI .................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Impotriva scurgerii stresinii.rtf2.08 KB1113în urmă cu 1 săptămână 13 ore
Your rating: None Average: 10 (1 vote)

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies