Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

In anulare a unui act juridic pentru viciu de consimtamant

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul ........... domiciliat in ........ judetul ...... str. .......... nr. ....... etajul. ...... apart. .... nr. ...., chem in judecata si personal la interogatoriu pe ................. domiciliat in .............. judetul ........ str. ......... nr. .... etajul .... apart. nr. ..... pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa anulati contractul de vanzare-cumparare intervenit la data de ......... intre parat ca vanzator si subsemnatul ca cumparator si avand drept obiect un televizor marca ........ Cer, de asemenea, cheltuielile de judecata si onorariu de avocat.

Motivele actiunii:

In fapt, am cumparat de la parat la data de .................... un televizor marca ............... cu pretul de ....... lei, asa cum rezulta din chitanta sub semnatura privata din .......... La scurt timp dupa dobandirea lui, aparatul s-a defectat si dandu-l la reparat, am constatat ca paratul nu mi-a vandut, asa cum a pretins, un televizor marca ........ ci un aparat montat din piese disparate intr-o carcasa purtand insemnele acestei marci. Cum paratul este tehnician radio-tv este evident ca fapta lui de a-mi prezenta un astfel de aparat ca aparat original constituie o manopera dolosiva exercitata in scopul de a ma determina sa contractez.
In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 953, art. 960 si art. 961 din Codul civil.
Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului - care urmeaza a fi citat cu aceasta mentiune - de expertiza, de proba cu acte, si anume de chitanta sub semnatura privata din .......... si de proba cu martori, pentru care propun pe:
1. ......... din ........ judetul ....... str. ......... nr. .... etajul .... apart. nr. ....
2. ......... din ........ judetul ....... str. ......... nr. .... etajul .... apart. nr. ....
Depun prezenta actiune, precum si copie certificata de pe actul sus-mentionat, in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul pentru a fi comunicat paratului.

Data
..............
Semnatura reclamantului,
........................

DOMNULUI PRESEDINTE AL ....................

AtaşamentMărimeHitsLast download
In anulare a unui act juridic pentru viciu de consimtamant.rtf2.8 KB1065în urmă cu 34 săptămâni 18 ore
No votes yet

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies