Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

In granituire

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) ........... domiciliat(a) in ........... chem in judecata si personal la interogatoriu pe paratul(a) .......... domiciliat(a) in ............ pentru:
1) Stabilirea liniei de hotar care desparte proprietatile noastre;
2) Ca urmare a stabilirii liniei de hotar, paratul(a) sa fie obligat(a) sa-mi respecte dreptul de proprietate si posesie asupra fasiei de teren pe care a acaparat-o din proprietatea mea (daca se cere schimbarea liniei de hotar);
3) Cer, de asemenea, obligarea paratului(ei) la plata cheltuielilor de judecata.

Motivele actiunii:

In fapt, sunt proprietarul terenului situat in ................ cu vecinatatile ......................
1) Intre terenul meu si terenul paratului(ei) nu exista o linie de hotar prin semne externe si vizibile (sau, desi exista semne exterioare de delimitare, sunt totusi indoieli (ca ar fi amplasate pe traseul hotarului dintre cele doua proprietati limitrofe), motiv care genereaza neintelegeri.
De aceea, va rog ca pe baza probelor ce vor fi administrate sa se stabileasca linia de hotar care desparte cele doua fonduri limitrofe, urmand ca impreuna cu paratul(a) sa suport cheltuielile cu aceasta operatiune de granituire;
2) Paratul(a), in mod abuziv, a desfiintat semnele vizibile de hotar care separau proprietatile noastre (si, cu acest prilej, mi-a acaparat din terenul meu o fasie lunga de .......... si lata de .......... suprafata totala de ...... m.p.).
De aceea, va rog sa stabiliti linia de hotar reala, care separa proprietatile noastre (si sa-l obligati pe parat(a) sa-mi respecte dreptul de proprietate si posesie asupra fasiei de teren acaparata).
De asemenea, rog obligarea paratului(ei) la plata cheltuielilor de judecata.
Dovada actiunii inteleg sa o fac cu actul de proprietate si proba cu martori, expertiza tehnica, cercetare locala si interogatoriul paratului(ei) care urmeaza a fi citat(a) cu aceasta mentiune.
Ca martori, propun pe ............... ................ ..............
Depun prezenta cerere in dublu exemplar pentru a fi comunicata paratului(ei) si timbru fiscal in valoare de .......... lei.

Data
..........
Semnatura,
..........

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ...............

AtaşamentMărimeHitsLast download
In granituire.rtf2.96 KB1195în urmă cu 1 zi 14 ore
No votes yet

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies