Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

In nulitate pentru lipsa de consimtamant (eroare obstacol)

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul .......... domiciliat in ...... judetul ...... str ...... nr. ... etajul. ...... apart. nr. ......., chem in judecata si personal la interogatoriu pe ........... domiciliat in ........... judetul ........ str. ........ nr. .... etajul .......... apart. nr. ...... pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa declarati nul contractul de vanzare-cumparare intervenit la data de ............ intre parat ca vanzator si subsemnatul ca, cumparator, si avand drept obiect un tablou opera pictorului ................

Motivele actiunii:

In fapt, vizitand impreuna cu alti prieteni, locuinta paratului, am vazut un tablou, opera pictorului ........ La data de ..... m-am reintalnit cu paratul la mine acasa si cu aceasta ocazie l-am intrebat daca nu vrea sa-mi vanda tabloul pictorului ........., fara sa-mi dau seama ca paratul mai are o panza de acelasi artist. Gandindu-se, probabil, la aceasta a doua panza paratul a acceptat propunerea mea si a trimis pe loc pretul de lei ........., urmand, sa-mi trimita ulterior tabloul acasa. Cand mi l-a trimis, am constatat insa, ca nu ne intelesesem asupra obiectului vandut. In asemenea conditii nu se poate vorbi de acordul de vointe al partilor si, deci, contractul este nul.
In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 948 Cod civil.
Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului - care urmeaza a fi citat cu aceasta mentiune - de proba cu acte, si anume, de chitanta paratului pentru primirea pretului, precum si de proba cu martori pentru care propun pe:
1. .......... din ........ judetul ....... str. ........ nr. .... etajul .... apart. nr. .....
2. .......... din ........ judetul ....... str. ........ nr. .... etajul .... apart. nr. .....
Depun prezenta actiune, precum si copie certificata de pe actul susmentionat, in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul pentru fi comunicat paratului.

Data
..............
Semnatura reclamantului,
........................

DOMNULUI PRESEDINTE AL ................

AtaşamentMărimeHitsLast download
In nulitate pentru lipsa de consimtamant (eroare obstacol).rtf2.65 KB1142în urmă cu 1 zi 14 ore
No votes yet

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies