Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

In revendicare imobiliara

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnatul(a) ..........domiciliat(ă) în .......... chem în judecată şi personal la interogatoriu pe pârâtul (a) ........ domiciliat(ă) în ............. pentru a fi obligat(ă) să-mi lase în deplină proprietate şi posesie terenul împreună cu toate construcţiile şi plantaţiile aflate pe el, situat în ......... să-mi restituie fructele percepute în valoare de ........ lei şi să-mi plătească cheltuielile de judecată.

Motivele acţiunii:

În fapt, sunt proprietarul terenului ce revendic, în suprafaţă de .......... situat în ............. cu vecinătăţile: .......................................
Dovada că sunt proprietar o fac cu actul de vânzare-cumpărare (sau donaţie) autentificat sub nr. ......... din .......... de Notarul Public .........
Terenul ce revendic este posedat de pârât(ă) de la data de ..........., fără nici un drept şi cu toate acestea refuză să mi-l cedeze în deplină proprietate şi posesie. Acest refuz m-a determinat să-l(o) chem în judecată şi să-l(o) obligaţi să-mi lase în deplină proprietate şi posesie terenul împreună cu toate construcţiile şi plantaţiile pe care pârâtul(a) lea efectuat. Înţeleg să menţin construcţiile şi plantaţiile şi să-l despăgubesc cu suma care se va stabili.
De asemenea, cer obligarea pârâtului(ei) să-mi plătească suma de .......... lei, reprezentând venitul pe care l-a realizat de când posedă terenul.
În drept, îmi întemeiez acţiunea pe dispoziţiile art. 480 şi art. 483 şi următoarele C. civ.
Dovada acţiunii înţeleg să o fac cu actul de proprietate citat, cu proba cu martori, expertiză tehnică, cercetare locală şi cu interogatoriul pârâtului(ei) care urmează a fi citat(ă) cu această menţiune.
Ca martori, propun pe .............. .................. ...............
Depun prezenta cerere în dublu exemplar pentru a fi comunicată pârâtului (ei) şi timbrul fiscal în valoare de .......... lei.

Data
..........
Semnătura,
..........

DOMNULUI PREŞEDINTE AL JUDECĂTORIEI ...................

AtaşamentMărimeHitsLast download
In revendicare imobiliara.rtf2.96 KB1200în urmă cu 1 zi 14 ore
Your rating: None Average: 3 (1 vote)

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies