Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

In rezolutiunea unui contract de vanzare-cumparare pentru vicii ascunse

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnatul ......... domiciliat în ......... judeţul ........ str. ......... nr. .... etajul .... apart. nr. .... chem în judecată şi personal la interogatoriu pe ........... domiciliat în ........ judeţul ..... str. ......... nr. .... etajul .... str. .......... nr. .... etajul .... apart. nr. .... pentru ca prin hotărârea ce veţi pronunţa să rezolviţi contractul autentificat de ........ sub nr. .... din ........ şi transcris la ......... sub nr. .... din ........ prin care pârâtul mi-a vândut la preţul de ....... lei imobilul din ........ judeţul ........ str. ......... nr. .... nr. carte funciară ....... nr. topografic ...... şi să-l obligaţi să-mi plătească suma de ......... lei cu titlu de despăgubiri pentru repararea prejudiciului pe care mi l-a cauzat.
Cer, de asemenea, cheltuieli de judecată şi onorariu de avocat.

Motivele acţiunii:

În fapt, prin contractul sus-menţionat am cumpărat de la pârât imobilul din .......... judeţul ........ str. ....... nr. .... La data vânzării, imobilul se găsea, în aparenţă, în stare bună, dar în cursul următoarelor luni s-au ivit în pereţii clădiri crăpături mari care dovedesc posibilitatea unei prăbuşiri a zidurilor. Ulterior, am fost informat de vecini că, înainte de vânzare, pârâtul a efectuat anumite reparaţii superficiale în scopul de a masca viciile clădirii.
În drept, îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 1352, art. 1355 şi art. 1356 Cod civil.
Înţeleg să mă folosesc de interogatoriul pârâtului - care urmează a fi citat cu această menţiune - de expertiză, de proba cu acte şi anume de contractul de vânzare-cumpărare încheiat între mine şi pârât şi de proba cu martori, pentru care propun pe:
1. ........ din ......... judeţul ...... str. ......... nr. .... etajul .... apart. nr ....
2. ........ din ......... judeţul ...... str. ......... nr. .... etajul .... apart. nr ....
Depun prezenta acţiune, precum şi copie certificată de pe actul sus-menţionat, în dublu exemplar, dintre care unul pentru instanţă şi altul pentru a fi comunicat pârâtului.

Data
..............
Semnătura reclamantului,
........................

DOMNULUI PREŞEDINTE AL ...............

AtaşamentMărimeHitsLast download
In rezolutiunea unui contract de vanzare-cumparare pentru vicii ascunse.rtf3.14 KB1201în urmă cu 34 săptămâni 18 ore
No votes yet

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies