Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Pauliana impotriva unui act cu titlu gratuit

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul ............... domiciliat in .............. Judetul ............ str. ...... nr. .... etajul .... apart. nr. .... chem in judecata si personal la interogatoriu pe ......... domiciliat in ......... judetul ....... str. ........ nr. ..... etajul .... apartamentul nr. ..... si pe .................. domiciliat in ........... judetul ....... str. ........... nr. .... etajul .... apart. .... pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa dispuneti anularea donatiei facute de catre primul parat, celui de-al doilea, prin actul autentificat sub nr. ...... din ....... de Notariatul de Stat al ....... Cer, de asemenea, cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.

Motivele actiunii:

In fapt, la data de ...... am imprumutat primului parat suma de lei ...... cu termen de restituire la data de .............
Numai cateva zile de la ajungerea creantei la scadenta, primul parat a donat celui de-al doilea parat singurul sau bun imobil, cunoscand ca prin aceasta isi micsoreaza in asa fel patrimoniul incat imi face imposibila realizarea creantei.
In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile cuprinse in art. 975 Codul civil.
Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratilor - care urmeaza a fi citati cu aceasta mentiune - de proba cu acte, si anume de contractul de imprumut intervenit intre mine si primul parat si de contractul de donatie intervenit intre cei doi parati, precum si de proba cu martori, pentru care propun pe:
1. ................ din .......... judetul ......... str. .......... nr. .... etajul ........ apart. nr. .........
2. ................ din .......... judetul ......... str. .......... nr. .... etajul ........ apart. nr. .........
Depun prezenta actiune, precum si copii certificate de pe actele sus-mentionate, in trei exemplare, dintre care unul pentru instanta si celelalte doua pentru a fi comunicate paratilor.

Data
..............
Semnatura reclamantului,
........................

DOMNULUI PRESEDINTE AL ..............................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Pauliana impotriva unui act cu titlu gratuit.rtf2.67 KB1090în urmă cu 1 zi 14 ore
No votes yet

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies