Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Pauliana

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul .......... domiciliat in ........ chem in judecata si personal la interogatoriu paratii ............. domiciliati in ..........., pentru revocarea (desfiintarea) contractului de vanzare-cumparare, autentificat sub nr. ......... din ...... de Notariatul de Stat, facut in dauna intereselor mele de creditor al paratului ......, cu consecinta revenirii bunului in patrimoniul debitorului meu si obligarea paratilor la cheltuieli de judecata.

Motivele actiunii:

In fapt, sunt creditorul paratului .... care imi datoreaza suma de ..... lei, dovada pe care o fac cu ..............
Stiindu-se urmarit, paratul ....... a instrainat coparatului .......... bunul (sau bunurile) prevazute in contractul pe care l-au incheiat cu titlu oneros sau gratuit).
Prin aceasta instrainare eu am suferit un prejudiciu actual si personal, datorita faptului ca paratul si-a provocat (sau si-a marit) starea de insolvabilitate.
Voi dovedi complicitatea la frauda a tertului dobanditor .................... care a cunoscut existenta creantei mele si a achizitionat bunul tocmai pentru a zadarnici incasarea ei.
De aceea va rog sa admiteti actiunea si sa desfiintati contractul atacat, urmand ca bunul (sau bunurile) sa revina in patrimoniul debitorului meu pentru a fi urmarit in vederea executarii creantei pe care o am impotriva lui.
In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 975 Codul civil, raportat la art. 380 C. proc. civ.
Depun actiunea in trei exemplare doua pentru a fi comunicate paratilor copia actului prin care imi dovedesc calitatea de creditor al paratului......., cat si copia actului fraudulos incheiat de parati, precum si timbrul fiscal in valoare de ........... lei.

Data
..............
Semnatura reclamantului,
........................

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Pauliana.rtf2.46 KB1184în urmă cu 1 zi 6 ore
No votes yet

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies