magazine Black Friday 2017
Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Recurs impotriva unei decizii penale

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnatul(a) ............, domiciliat(ă) în ............ inculpat(ă), parte vătămată, parte civilă, parte responsabilă civilmente, în dosarul penal nr. .........., declar:
RECURS
împotriva deciziei penale (sau încheierii) nr. .......... din ........... pronunţată de .......... prin care (se enunţă soluţia dată de instanţa de apel).

Motivele de recurs:
În fapt:
- prin rechizitoriul parchetului de pe lângă ................ din s-a dispus trimiterea în judecată a mea sau a inculpatului(ei), pentru săvârşirea infracţiunii de ................ prevăzută de art. ...., constând în aceea că .............................
- la plângerea prealabilă a mea, în calitate de parte vătămată sau a părţii vătămate ..........., a fost pusă în mişcare acţiunea penală împotriva mea sau a inculpatului(ei) ............, pentru săvârşirea infracţiunii de .............. prevăzută de art. ...... constând în aceea că ...............;
- prin sentinţa penală nr. .......... din, sau decizia penală nr. ......... din .......... în baza art. ..... s-a dispus condamnarea, achitarea, încetarea procesului penal, ori instanţa şi-a declinat competenţa; sau instanţa a hotărât restituirea cauzei parchetului, în vederea completării urmăririi penale etc.
Pentru a pronunţa această hotărâre, instanţa de fond a reţinut că .......... ....................
Am declarat apel, care, prin decizia penală nr. ......... din .......... a ........... a fost respins.
Consider că hotărârea instanţei de apel (cât şi a instanţei de fond) este greşită pentru că .............. (se enunţă cazul sau cazurile de casare prevăzute de art. 385 C. proc. pen., arătând motivul sau motivele ce justifică casarea hotărârii atacate.
În consecinţă, vă rog să admiteţi recursul, să casaţi hotărârea atacată şi să:
a) menţineţi hotărârea primei instanţe, pentru că apelul a fost greşit admis;
b) dispuneţi achitarea mea (a inculpatului) sau încetarea procesului penal fiind vorba de un caz prevăzut de art. 11 C. proc. pen.;
c) dispuneţi rejudecarea de către instanţa a cărei hotărâre a fost casată pentru cazul de nulitate prevăzut de art. 197 alin. 2 C. proc. pen., respectiv ..............., sau pentru că (a se vedea art. 38511 alin. 1 pct. 1 lit. c alin. 1 partea finală C. proc. pen.);
d) dispuneţi rejudecarea de către instanţa de recurs pentru că (se enunţă motivul care determină această măsură şi care nu se încadrează în dispoziţiile art. 38515 alin. 1 pct. 1 lit. c, C. proc. pen.).
În drept, îmi întemeiez recursul pe dispoziţiile art. 3859 alin. 1 pct. ... şi art. 38515 alin. 1 pct. 1 lit. ..... C. proc. pen.
Dovada motivelor o fac cu ......................
Depun cererea în dublu exemplar.

Data depunerii
..............
Semnătura,
..........

DOMNULUI PREŞEDINTE AL .....................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Recurs impotriva unei decizii penale.rtf8.3 KB1093în urmă cu 8 ore 37 minute
Your rating: None Average: 9 (1 vote)

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies