Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Pauliana impotriva unui act cu titiu oneros

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul ........... domiciliat in ............ judetul ........ str. .... nr. ....... etajul ...... apartamentul nr. ..... chem in judecata si personal la interogatoriu pe ............. domiciliat in ............. judetul ............. str. ........ nr. ...... etajul ..... apartamentul nr. ..... si pe ............. domiciliat in ........ judetul ....... str. .......... nr. ..... si pe ......... domiciliat in ........ judetul ....... str. ....... nr. .... etajul ..... apart. nr. ........ pentru ca prin hotararea ce veti pronunta sa revocati contractul de vanzare-cumparare autentificat de .......... sub nr. .... din ....... intervenit intre primul parat ca vanzator si cel de al doilea ca cumparator si avand ca obiect terenul din .......... judetul ........ str. ........ nr. .... nr. cartii funciare ....... nr. topografic ....... Cer, de asemenea, cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.

Motivele actiunii:

In fapt, prin sentinta civila nr. ....... din ........ a Judecatoriei ....... primul parat a fost condamnat sa-mi plateasca suma de lei ........... pe care ii primise de la mine cu titlu de imprumut la data de ....... indata dupa ramanerea definitiva a acestei sentinte, am procedat la punerea ei in executare in conformitate cu dispozitiile legale. Prin procesul-verbal din ...... incheiat de executorul judecatoresc a-l Judecatoriei ....... s-a constatat ca debitorul este cu desavarsire insolvabil. In urma cercetarilor intreprinse de mine am constatat ca la data de ...... deci posterior datei la care primul parat a luat de la mine suma sus-mentinuta, el a vandut celui de-al doilea parat terenul sau din ....... judetul ................ str. ............... nr. ....., prin actul autentificat de ............ sub nr. ...... din ........... Aceasta diminuare a patrimoniului primului parat este rezultatul unei fraude la care au participat atat el cat si cel de-al doilea parat, ambii cunoscand existenta creantei mele si urmarind impiedicarea realizarii ei, asa cum reiese din imprejurarile de fapt pe care le voi dovedi in cadrul prezentei actiuni.
In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 975 Codul civil
Inteleg sa ma folosesc de interogatoriul partilor, care urmeaza a fi citate cu aceasta mentiune, de proba cu acte, si anume de chitanta sub semnatura privata doveditoare a imprumutului intervenit intre mine si primul parat, de sentinta civila nr. ....... din ........ a Judecatoriei ..........., de procesul verbal nr. ................ din ................ al executorului judecatoresc al Judecatoriei ................ si de contractul de vanzare-cumparare autentificat de ....... sub nr. ...... din ......; precum si de proba cu martori, pentru care propun pe:
1. .............. din ......... judetul ......... str. ............ nr. ..... etajul ...... apart. nr. .....
2. .............. din ......... judetul ......... str. ............ nr. ..... etajul ...... apart. nr. .....
Depun prezenta actiune, precum si copii certificate de pe actele susmentionate, in trei exemplare, dintre care unul pentru instanta, iar celelalte doua pentru a fi comunicate fiecaruia dintre cei doi parati.

Data
..............
Semnatura reclamantului,
........................

DOMNULUI PRESEDINTE AL .............................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Pauliana impotriva unui act cu titiu oneros.rtf3.91 KB1072în urmă cu 1 zi 14 ore
No votes yet

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies