Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Acordarea pensiei copilului minor

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnata(ul) .............. domiciliat(ă) în ............., în numele şi ca reprezentant(ă) legal(ă) a(al) minorului ............, chem în judecată şi personal la interogatoriu pe pârâtul(a) ..........., domiciliat(ă) în ........., pentru a fi obligat(ă) la
PENSIE DE ÎNTREŢINERE
urmând să contribuie lunar la cheltuielile de întreţinere a minorului mai sus-numit şi să-mi plătească cheltuielile de judecată pe care le voi face cu acest proces.

Motivele acţiunii:

În fapt, din căsătoria mea cu pârâtul(a) a rezultat minorul mai sus-numit. La data de .......... pârâtul(a) a părăsit domiciliul comun. Copilul a rămas sub îngrijirea mea şi pentru că pârâtul(a) refuză să acorde de bunăvoie întreţinere minorului, vă rog să fie obligat la întreţinere în raport de posibilităţile materiale pe care le are. Este salariat(ă) la ..........., şi totodată posedă alte bunuri aducătoare de venituri, printre care un teren în suprafaţă de ......
În drept, îmi întemeiez acţiunea pe dispoziţiile art. 107 raportat la art. 86 şi art. 94, C. fam. şi vă rog să admiteţi acţiunea şi să obligaţi pe pârât(ă) să contribuie lunar la cheltuielile de întreţinere a copilului minor.
În dovedirea acţiunii înţeleg să mă folosesc de interogatoriul pârâtului(ei) şi de relaţiile pe care instanţa urmează să le ceară în legătură cu veniturile pe care le realizează.
Depun acţiunea în dublu exemplar la care anexez copia certificatului de căsătorie şi copia certificatului de naştere al copilului minor.

Data depunerii
..............
Semnătura,
..........

DOMNULUI PREŞEDINTE AL JUDECĂTORIEI ..................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Acordarea pensiei copilului minor.rtf2.63 KB2027în urmă cu 1 zi 14 ore
Your rating: None Average: 6.7 (3 votes)

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies