Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

In evacuarea chiriasului pentru degradarea imobilului

DOMNULE PREŞEDINTE,

Subsemnatul ................, domiciliat în localitatea ................., judeţul ................., str. ............, nr. ........, etajul ........, apart. ......., chem în judecată şi personal la interogatoriu pe ..............., domiciliat în localitatea ..................., judeţul ............., str. ............., nr. ......, etajul ......., apart. ......, pentru ca prin hotărârea ce veţi pronunţa să reziliaţi contractul de închiriere vizat de ................. sub nr. ..........., şi să dispuneţi în consecinţă evacuarea pârâtului din locuinţa proprietatea mea din localitatea .................. judeţul ............, str. ................., nr. ......, etajul ......., apart. ........, obligându-l să-mi plătească suma de ........... lei cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul produs. Cer, de asemenea, cheltuieli de judecată şi onorariu de avocat.

Motivele acţiunii sunt următoarele:
În fapt, pârâtul este chiriaşul meu în apartamentul sus-menţionat în baza ordinului de repartiţie al ..............., nr. ............ din .......... şi a contractului de închiriere vizat de ............ sub nr. ............. din ................ În cadrul folosirii locuinţei închiriate, el a săvârşit o serie de acte de gravă degradare şi anume: ........................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ care, mi-au provocat un prejudiciu de .................. lei.
În drept, îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 1434 C. civ.
Înţeleg să mă folosesc de interogatoriul pârâtului - care urmează a fi citat cu această menţiune - de expertiză, de proba cu acte, şi anume de contractul ce închiriere vizat de ...................... sub nr. ................. din ............, de cercetarea la faţa locului şi de proba cu martori, pentru care propun pe:
1. ................., din localitatea ............., judeţul ............., str. ..........., nr. ........, etajul ........., apart. ..........;
2. ................., din localitatea ............., judeţul ............., str. ..........., nr. ........, etajul ........., apart. ..........;
Depun prezenta acţiune precum şi copii certificate de pe contractul de închiriere, în dublu exemplar, dintre care unul pentru instanţă şi altul pentru a fi comunicat pârâtului.

Semnătura reclamantului,
........................

DOMNULUI PREŞEDINTE AL ........................

AtaşamentMărimeHitsLast download
In evacuarea chiriasului pentru degradarea imobilului.rtf3.39 KB1106în urmă cu 1 zi 14 ore
No votes yet

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies