Modele Acte - Site-ul tau cu modele de acte
catalog modele acte

Posesorie

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul(a) ..........domiciliat(a) in .........., chem in judecata si personal la intererogatoriu pe paratul(a) .......... domiciliat(a) in .......... pentru a fi obligat(a) sa-mi respecte pasnica folosinta a terenului in suprafata de ........ situat in .......... vecin la .......... si sa-mi plateasca suma de ...... lei, reprezentand repararea prejudiciului pe care mi l-a cauzat. Cer, de asemenea, obligarea paratului(ei) la plata cheltuielilor de judecata.

Motivele actiunii:

In fapt, posed terenul sus-mentionat incepand cu data de ......... cand paratul(a) mi-a tulburat linistita posesie. Faptele comise de parat(a) constau in aceea ca .......... Prin aceasta activitate mi-a cauzat si un prejudiciu in suma de .......... lei, reprezentand ...............
In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 674 C. proc. civ.
In dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului (ei), care urmeaza sa fie citat(a) cu aceasta mentiune, de proba cu martorii .............. si eventual de proba cu expertiza tehnica si cea de cercetare la fata locului.
Depun prezenta actiune in dublu exemplar timbrata cu timbru fiscal in valoare de .......... lei (daca se cer si despagubiri civile, actiunea se timbreaza in plus la valoarea sumei solicitate).

Data
.......
Semnatura,
..........

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ...................

AtaşamentMărimeHitsLast download
Posesorie.rtf1.95 KB1064în urmă cu 1 zi 14 ore
No votes yet

Actiuni in justitie

Un proiect SiWeb.ro - Web Design Sibiu - (c) 2008 - 2018 Modele-Acte.ro


Analize medicale - Fertilizant flori - Modele Contracte - Gazduire web Sibiu

Dermatogoie Sibiu- Pantofi - Blaj - Servicii funerare internationale - Web design - Suc de mere


Informatii despre cookies